Restauracja Pod Czaplą

Gotujemy z pasją!

Oferta dnia

To króciutkie autorskie menu – niespodzianka, tworzone przez Kucharza codziennie rano. A że ogranicza Go jedynie wyobraźnia a pożywką dla weny są tylko piękne warzywa z targu i świeżutkie mięso, więc zaskoczenie jest pełne (również dla nas!). I o to chodzi!

Dzisiejsza oferta

.
Piątek, 20 kwietnia 2018r.

Kalmary w cieście, podane z sałatką grecką
z fetą i oliwkami, oraz z dipami czosnkowym
i vinegret
……………………………………..…..18,00zł
Sandacz w sosie prowansalskim,
podany
z ryżem jaśminowym i bukietem świeżych sałat
……………..……………………..……39,00zł
Puchar lodów śmietankowych ze świeżymi
truskawkami i sosem z przecieranych truskawek
………………………………………....14,00zł
Świeże soki:
Jabłko z selerem naciowym.…….....…....9,00zł
Pomarańcza z marchewką…………….…9,00zł